Forte Brush

120,00 ден470,00 ден

  • Четки со кафени синтетички влакна
  • Сина рачка од дрво со FSC® сертификат
  • Со алуминиумски обрач
  • Јаки, еластични и екстремно трајни
  • Идеални за нанесување на пасти, гелови, густи бои на груби подлоги
  • Округли и рамни во различни дебелини, специјални аголни и заоблени влакна
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ