Universal Brush

80.00ден400.00ден

  • Universal четки,  изработени од синтетички влакна  со жолта рачка од FSC® дрво.
  • идеални се за боење на школски цртежи, гваш, акрил, декупаж…
  • за цртање на рачни изработки, текстил, порцелан, свила, стакло…
  • округли и рамни во различни дебелини
Clear selection