Textil Brush Set

560,00 ден

  • Сетот содржи: 1 x Marabu Forte/рамна со големина 6, 1 x Marabu Forte/рамна со големина 12, 1 x Marabu Forte/кружна со големина 6
  • Висококвалитетните четки за искусни сликари на ткаенини
  • Погодни за акрилни и маслени бои, текстурирани пасти и гелови

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ