Stretched Canvases

220,00 ден2.700,00 ден

  • Високо квалитетни сликарски платна
  • 380 гр/мпамук
  • Трослојна бела основа, лесно абсорливи
  • Изработени од FSC® борово дрво
  • Погодни за сликање со акрилни, маслени, гваш или темперни бои
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ