Table Easel 75cm

2.300,00 ден

  • Штафелај висок 75цм изработен од борово дрво со FSC® сертификат
  • За платна до 57цм во портрет формат
  • Држачи за платното на горниот и долниот дел
  • Аголот на навалување може да се прилагоди по потреба
  • Гумени ногарки за поголема стабилност
  • Се склопува и не зафаќа простор

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ