Fixative Spray

520,00 ден1.050,00 ден

  • Спреј за заштита и фиксирање
  • Идеален за графички дизајни и работа со креда, јаглен, моливи, пастели, акварелни и неотпорни бои
  • Отпорен на допири
  • Не пожолтува
  • Достапен во 150 и 400 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ