Chalkboard

710,00 ден

  • Боја за добивање школска табла за пишување со креда
  • Покривна акрилна боја, отпорна на светлина и вода
  • Погодна за ѕидови, дрво, хартија, МДФ, метал, рамки за платна
  • Да се нанесува неразредена
  • Кредата се брише со мокра крпа
  • 100 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ