DO IT Chalkboard Color Spray

450,00 ден

  • Спреј за табла со сатенски сјај
  • Откако ќе се исуши, може да се пишува со креда и да се исчисти со вода
  • Многу добра покривност
  • Екстремно брзо се сушат, отпорни на светлина и временски услови
  • Погодни за многу подлоги, како на пример хартија, дрво, метал, керамика, стакло, пластика
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ