Artist Acryl Set 12x12ml

620,00 ден

  • Сетот содржи: 12 x 12 мл Артист Акрил (Primary yellow 919, Cadmium yellow deep 921, Vermilion 936, Carmine red 911, Permanent violet 951, Ultramarine blue 958, Phthalo blue 953, Phthalo green light 964, Light ochre 928, Burnt umber 948, Titanium white 970, Carbon black 974)
  • На база на вода
  • Високо-пигментирани
  • Отпорни на светлина
  • Покривни и брилијантни
  • Водоотпорни откако ќе се исушат
  • Флексибилна кремаста текстура

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ