Yono Marker

230,00 ден330,00 ден

  • Ти треба само еден – без разлика на материјал, техника или проект
  • На база на вода
  • Врвовите се високо-квалитетни и се менуваат
  • Брилијантните бои се мат, нетранспарентни и отпорни на светлина (освен неонските)
  • Водоотпорни откако ќе се исушат ако се на абсорбирачки површини, но може да се црта врз нив
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ