Yono Set 6×0.5-1.5 mm

1.300,00 ден

  • Ти треба само еден – без разлика на материјал, стил или проект
  • На база на вода
  • Врвовите се високо-квалитетни и се менуваат
  • Брилијантните бои се мат, нетранспарентни и отпорни на светлина (освен неонските)
  • Водоотпорни откако ќе се исушат ако се на абсорбирачки површини, но може да се црта врз нив
  • Сетот содржи: 6 x YONO Маркери 0.5-1.5 мм (Yellow 019, Cherry 125, Dark blue 053, Rich green 067, White 070, Black 073)

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ