Yono Set 12×1.5-3 mm

2.750,00 ден

  • Ти треба само еден – без разлика на материјал, стил или проект
  • На база на вода
  • Врвовите се високо-квалитетни и се менуваат
  • Брилијантните бои се мат, нетранспарентни и отпорни на светлина (освен неонските)
  • Водоотпорни откако ќе се исушат ако се на абсорбирачки површини, но може да се црта врз нив
  • Сетот содржи: 12 x YONO Маркери 1.5-3 мм (Yellow 019, Orange 013, Cherry 125, Magenta 014, Pastel blue 256, Dark blue 053, Reseda 061, Rich green 067, Brown 285, Grey 078, White 070, Black 073)

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ