Artist Acryl Set 6x22ml

570,00 ден

  • Сетот содржи: 6 x 22 мл Артист Акрил (Primary yellow 919, Vermilion 936, Phthalo blue 953, Phthalo green light 964, Titanium white 970, Carbon black 974)
  • На база на вода
  • Високо-пигментирани
  • Отпорни на светлина
  • Покривни и брилијантни
  • Водоотпорни откако ќе се исушат
  • Флексибилна кремаста текстура

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ