Artist Acryl Set 4x75ml

930,00 ден

  • Сетот содржи: 4 x 75 мл Артист Акрил (Titanium white 970, Primary yellow 919, Primary magenta 914, Primary cyan 956)
  • На база на вода
  • Високо-пигментирани
  • Отпорни на светлина
  • Покривни и брилијантни
  • Водоотпорни откако ќе се исушат
  • Флексибилна кремаста текстура

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ