Yono Spare Tips 5 x 1.5-3 mm

220,00 ден

  • Сетот содржи: 5 x Yono резервни врвови со големина 1.5-3 мм
  • Заменливи високо-квалитетни јапонски врвови за скоро сите површини

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ