Yono Spare Tips 5 x 0.5-5 mm

230,00 ден

  • Сетот содржи: 5 x Yono резервни врвови со големина 0.5-5 мм
  • Заменливи високо-квалитетни јапонски врвови за скоро сите површини

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ