DO IT Neon Color Spray

450,00 ден

  • Брилијантни бои со дневен сјај
  • Целосна брилијантност на светли површини
  • Препорачано растојание за прскање прибл. 20 см
  • Погодни за стиропор без претходна употреба на прајмер
  • Екстремно брзо се сушат, делумно отпорни на светлина, отпорни на временските услови, не се размачкуваат
  • Погодни за многу подлоги, како на пример хартија, дрво, метал, керамика, стакло, пластика
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ