DO IT Pearl Color Spray

450,00 ден

  • Нежен светкав бисерен изглед
  • Полу-покривни, за светли површини
  • Погодни за стиропор без претходна употреба на прајмер
  • Екстремно брзо се сушат, отпорни на светлина и на временски услови, не се размачкуваат
  • Погодни за многу подлоги, како на пример хартија, дрво, метал, керамика, стакло, пластика
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ