DO IT Reflecting Steel Color Spray

450,00 ден

  • Блескави метални ефекти
  • Многу добра покривност
  • Екстремно брзо се сушат, отпорни на светлина и на временските услови, не се размачкуваат
  • Погодни за многу подлоги, како на пример хартија, дрво, метал, керамика, стакло, пластика
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ