Glow In The Dark

1.700,00 ден

  • Сјајни и флуоресцентни бои на база на вода кои светат во темница
  • Свети во темница и под УВ црна светлина
  • За дрво, МДФ, керамика, глина, метал, стакло и платно за цртање
  • Не се размачкуваат, ограничени својства што не избледуваат
  • За најдобри резултати се аплицира на светла позадина, со употребување на прајмерот како основа кога е потребно
  • Може да се нанесува со четка, шпатула или шаблон
  • Боите изгледаат поинаку на дневна светлина и во темнина
  • 200 мл

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ