Glow In The Dark set Dream

700,00 ден

  • Сјајна и флуоресцентна боја што свети во темница
  • За дрво, МДФ, керамика, глина, метал, стакло и платно за цртање
  • На база на вода, не се размачкуваат, и имаат ограничени својства што не избледнуваат
  • За најдобри резултати се аплицира на светла позадина, со употребување на прајмерот како основа кога е потребно
  • Може да се нанесе со четка, шпатула или шаблон

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ