London Chalkboard

430,00 ден

  • Боја за ефект на табла
  • Многу добра покривност, не се размачкува и брзо суши
  • Боите може да се мешаат заедно
  • По сушењето може да се пишува со креда и да се избрише со вода
  • За дрво, медијапан, камен, керамика, глина, стиропор и платно
  • 100 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ