KiDs Craft Glue

200,00 ден

  • Лепак на база на вода
  • Прилагодлив
  • Кога ќе се исуши е прозирен
  • Се мие на 30°C
  • Лепи хартија, картон, ткаенини, филц, плута, кожа и стиропор

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ