KiDs Wood Glue

210,00 ден

  • Лепак на база на вода
  • Прилагодлив, создава силна врска после 30мин.
  • Кога ќе се исуши е прозирен
  • Се мие на 30°C
  • Се користи за сите видови на дрво

Уште само 2 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ