Colorado Gold set “Classics”

700,00 ден

  • Сетот содржи: 3 x 15 мл Colorado Gold (Metallic-silver 782, Metallic-gold 784, Metallic-copper 787)
  • Погоден за впивачки подлоги како дрво, МДФ, хартија, камен, керамика, глина, стиропор, платно и др.
  • Отпорна на временски влијанија, не се размачкува, има добра покриеност, отпорна на светлина, на база на вода и брзо суши
  • За сликање и мачкање

Уште само 2 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ