Colorado Gold

440,00 ден

  • Боја со метален ефект
  • Обилен свиленкаст сјај, метална блескава боја со специјален ефект со интензивна длабочина на боја
  • Погоден за впивачки подлоги како дрво, МДФ, хартија, камен, керамика, глина, стиропор, платно и др.
  • Отпорна на временски влијанија, не се размачкува, има добра покривност, отпорна на светлина, на база на вода и брзо суши
  • За сликање и мачкање
  • 50 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ