Textil Neon Liner

220,00 ден

  • Флуоресцентна боја со интензивен дневен сјај за ткаенини со светли бои
  • Свети под црна УВ светлина
  • На база на вода, без мирис, отпорна на плунка и мека на допир
  • За светло обоени ткаенини без омекнувач (макс. 20 % синтетички влакна)
  • По фиксирање (во рерна (150 °C/8 минути) или пеглање 3 минути без пареа) ткаенината може да се пере до 40 °C
  • Во туба од 25 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ