Neon Textil set

920,00 ден

  • Сетот содржи: 4 x Textil Neon 15 мл (Neon-yellow 321, Neon-orange 324, Neon-pink 334, Neon-green 365), 1 x Textil 15 мл (Black 073), 1 x Textil Painter 1-2 мм (Black 073), 1 x четка Marabu Универзална рамна со големина 8, 1 x брошура
  • Флуоресцентна боја со интензивен дневен сјај за ткаенини со светли бои
  • Textil Neon свети во црна УВ светлина
  • На база на вода, отпорен на плунка и мек на допир
  • За светло обоени ткаенини без омекнувачи (со макс. 20 % синтетички влакна)
  • По фиксирање (во рерна (150 °C/8 минути) или со пеглање 3 минути без пареа) ткаенината може да се пере до 40 °C

Уште само 2 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ