Textil Screen Printing set

1.400,00 ден

  • Сет за печатење на сито за ткаенина со мастило за печатење и додатоци
  • Сетот содржи: 1 x Textil Print 100 мл (Carbon black 974), 1 x рамка со сито (250 x 188 мм; 51T/130), 1 x ракел (102 x 73 mm), 1 x шпакла, 1 x упатство
  • Мастилото за печатење Textil Print и Textil Aquarelle се на база на вода, отпорни на плунка, се перат до 40 °C и меки на допир
  • Можете да користите хартија или проѕирна фолија (сечена во A5 формат) за шаблонот
  • Погоден за светли ткаенини без омекнувач (макс. 20 % синтетички)
  • По фиксирање (рерна 8 мин./150 °C или 3 мин. пеглање без пареа) ткаенината може да се пере до 40 °C

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ