Textil Soft Linol Print & Colouring set

1.700,00 ден

 

  • Сетот содржи: 1 x Textil Print 100 мл (Carbon black 974), 2 x Textil Aquarelle 15 мл (Lemon 020, Magenta 014), 1 x Сунѓерест ваљак (60 mm), 1 x четка Marabu Универзална тркалезна со големина 12, 1 x длето со 2 сечила (големина 2 и 5), 1 x мека лино плоча за резбање (гумен блок за резба Factis (155 x 90 x 7 mm)), 1 x брошура
  • Рељефен сет за печатење на ткаенина со мастило за печатење, додатоци и акварел боја
  • Мастилото за печатење Textil Print и Textil Aquarelle се на база на вода, отпорни на плунка, се перат до 40 °C и се меки на допир
  • Погоден за светли ткаенини без омекнувачи (макс. 20 % синтетички)
  • По фиксирање (рерна 8 мин./150 °C или 3 мин. пеглање без пареа) ткаенината може да се пере до 40 °C

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ