Photo Transfer set “You & Me”

870,00 ден

  • На база на вода
  • Водоотпорен
  • Отпорен на плунка
  • Транспарентен медиум за пренос на отпечатоци од хартија (ласерски печатени)
  • Погоден за дрво, платнени рамки, стакло, керамика, метал, свеќи итн.

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ