Photo Transfer

240,00 ден520,00 ден

  • Транспарентен медиум за пренесување слики отпечатени на хартија со ласерски принтер
  • На база на вода
  • Водоотпорен и отпорен на плунка
  • Соодветен за дрво, сликарско платно, стакло, метал, свеќи и многу други подлоги
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ