Aqua Varnish

260,00 ден

  • Проѕирен акрилен лак на база на вода
  • Отпорен на временски услови и на светлина
  • Идеален е за работа во предучилишна и училишна установа, како и за занаетчиски проекти и материјали
  • 50 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ