Textil Design

470,00 ден570,00 ден

  • Спреј за декорација на база на акрил
  • За украсување на речиси сите видови текстил
  • Отпорен на перење до 30 °C
  • Не е погоден за секојдневна облека
  • Идеален за работа со шаблони
  • 150мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ