New York Neon

430,00 ден

  • Полутранспарентна флуоресцентна боја со дневен сјај
  • Отпорна на временски услови, не се размачкува, отпорна на светлина, на база на вода и брзо се суши
  • Погодна за работна на дрво, МДФ, хартија, камен, керамика, глина, стиропор, платно итн.
  • За најдобри резултати се нанесува на светла позадина или се користи прајмер
  • За сликање и мачкање
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ