New York Neon set “Park Avenue”

450,00 ден

  • Сетот соджи: 2 х 15 мл NEW YORK NEON флуоресцентни бои кои светат под УВ црна светлина (Neon-blue 355, Neon-green 365), 1 х 15 мл прајмер (White 070)
  • Полутранспарентна флуоресцентна боја со дневен сјај
  • Погодни за впивапчи подлоги како дрво, МДФ, хартија, камен, керамика, глина, стиропор, платно за цртање и сл.
  • За најдобри резултати нанесете на светла позадина или користете прајмер
  • Отпорни на временски услови, не се размачкуваат, отпорни на светлина, на база на вода и брзо се сушат
  • За сликање и мачкање

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ