New York Neon set “Joy of Life”

990,00 ден

     

  • Сетот содржи: 2 x 100 мл NEW YORK NEON (Neon-pink 334, Neon-blue 355), 1 x Art Painter (Black 073), 1 x инструкции NEW YORK NEON на Германски и Англиски
  • Полутранспарентна флуоресцентна боја со дневен сјај
  • Погодни за впивапчи подлоги како дрво, МДФ, хартија, камен, керамика, глина, стиропор, платно за цртање и сл.
  • За најдобри резултати нанесете на светла позадина или користете прајмер
  • Отпорни на временски услови, не се размачкуваат, отпорни на светлина, на база на вода и брзо се сушат
  • За сликање и мачкање

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ