Vegas Glitter set “Sparkling Chic”

990,00 ден

  • Сетот содржи: 2 x 50 мл VEGAS GLITTER (Glitter-pink 533, Glitter-aqua blue 598), 2 x шаблони, 1 x пластична шпатула 7,5 cm, 1 x упатство
  • На база на вода, покривна, отпорна на размачкување и на временски услови
  • Брзо се суши, не капе
  • Густата апликација ќе произведе гламурозен блескав 3D-ефект
  • Погодна за работа со четка, шпатула или шаблон

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ