Candle Liner set “Hearts”

620,00 ден

  • Сетот содржи: 3 x 25 мл Candle Liner (White 070, Pearl Purple 211, Glitter Ruby 538), 1 х Шпатла за боја, 1 х самолеплив шаблон со 5 различни мотиви со срца
  • Бојата е на база на вода, без мирис, отпорна на светлина и замрзнување
  • Погодни за различни техники на сликање

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ