Textile Medium

240.00ден

  • Транспарентен лепак и лак во едно, 50 мл,
  • на водена основа , отпорен на надворешни влијанија и светлина,
  • погодно за работа на памук, постелнина и мешани ткаенини со максимум до 20% синтетика.

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ