Acrylic Paints set BASIC 12×3.5ml

370,00 ден

  • Сет основни акрилни бои: 12 x 3,5 мл (Lemon yellow, Brilliant orange, Scarlet, Magenta, Plum, Cobalt blue, Cyan dark, Light green, Leaf green, Sienna, Titanium White, Black)
  • Покривни акрилни бои на база на вода
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат со вода
  • Брзо сушат, со брилијантна мат завршница, отпорни на вода и светлина
  • Погодни за многу површини како што се платнени рамки, табла за сликање, хартија, картон, дрво итн.
  • Веднаш после употребување да се исчисти опремата со вода

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ