Acrylic Paints set EFFECT 18x36ml

2.360,00 ден

  • Сетот содржи: 18 x 36 мл Акрилни бои (Fluorescent-lemon, Fluorescent-orange, Fluorescent-pink, Fluorescent-blue, Fluorescent-green, Metallic-gold, Metallic-silver, Metallic-copper, Glitter-ice, Titanium White, Lemon yellow, Brilliant orange, Magenta, Scarlet, Cyan dark, Leaf green, Burnt umber, Black)
  • Акрилни бои на водена база
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат со вода, брзо сушат, отпорни на вода и светлина
  • Неонските бои сјаат поинтензивно на светла подлога и под УВ црно светло. Доколку е потребно, користете бел прајмер на подлогата
  • Погодни за различни подлоги како платно, табла за сликање, хартија, картички, дрво и сл.
  • Веднаш после употребување да се исчисти опремата со вода

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ