Acrylic Paints set BASIC 32×3.5ml & 2x59ml

930,00 ден

  • Сетот содржи: 32 x 3,5 мл Акрилни бои (Ivory, Lemon yellow, Azo yellow, Tangerine, Brilliant orange, Red orange, Amber, Scarlet, Orient red, Burgundy, Powder, Apricot, Rose pink, Quartz pink, Magenta, Lilac, Mauve, Plum, Dark violet, Light aquamarine, Cobalt blue, Cyan dark, Cerulean blue, Dark aquamarine, Light green, Leaf green, Olive green, Phthalo green deep, Olive green deep, Beige, Sienna, Van Dyke Brown), 2 x 59 мл Акрилни бои (Titanium white, Black)
  • Покривни акрилни бои на база на вода
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат со вода
  • Брзо се сушат, со сатенска мат завршница, отпорни на вода и светлина
  • Погодни за различни подлоги како платно, табла за сликање, хартија, картички, дрво и сл.
  • Веднаш после употребување да се исчисти опремата со вода

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ