KiDS Window Color Party Pack

3.500,00 ден

  • Сетот содржи: 6 x 80 мл KiDS Window Color (raspberry 005, lavender 007, orange 013, Lemon 020, Reseda 061, azure blue 095), 6 x 25 мл KiDS Window Color (1 x White 070, 5 x outline-black 073) , 4 х А4 нацрти со 40 дизајни, 10 х А5 транспарентни фолии за сликање
  • На база на вода
  • Боите може да се мешаат една со друга
  • Идеална забава со боење за деца 3+ години
  • Погодно за до 5 дечиња во исто време
  • Лесно за користење: Сликај, одлепи, готово!
  • За декорирање прозори, огледала, стакло, порцелан, плочки и многу други мазни површини

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ