KiDS T-Shirt paint set Party Pack

3,250.00ден

  • Лесно и брзо нанесување со четка
  • Одлични за работа со шаблони
  • Боите може да се мешаат меѓусебно
  • Се фиксираат во рерна или со пегла
  • Боите се перат во машина до 60°C, глитерот до 40°C

 

На залиха