KiDS Little Artist Paint & Puzzle Dino

1.350,00 ден

  • Сетот содржи: 1 x 3Д дрвена сложувалка трицератопс, 1 x 3Д дрвена сложувалка спиносаурус, 3 x 36 мл Little Artist (267 green, 013 orange, 045 brown), 1 x Robust рамна четка бр. 10
  • Боја на база на вода направена во Германија
  • Бојата може да се пере на 30 °C
  • Дрвени делови изработени од дрво со сертификат FSC™
  • Четка со цврсти природни влакна
  • Сложувалки со упатства за склопување

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ