Acrylic Paints set PASTEL 12x12ml

560,00 ден

  • Сет акрилни пастелни бои: 12 x 12 мл (white, pastel yellow, rosé beige, pastel pink, quartz pink, pastel lilac, pastel blue, sky-blue, aquamarine, pastel green, stone grey, smoky quartz)
  • Покривни акрилни бои на база на вода
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат си вода
  • Брзо се сушат, со брилијантна мат завршница, отпорни на вода и светлина
  • Погодни за многу површини како што се платнени рамки, табла за сликање, хартија, картон, дрво итн.
  • Веднаш после употребување да се исчисти опремата со вода

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ