Acrylic Paints set BASIC 12x12ml

520,00 ден

  • Сет акрилни бои: туби од 12 x 12 мл (Titanium White, Lemon, Ochre, Vermilion, Carmine, Cyan, Ultramarine, Rich Green, Fir Green, Burnt Siena, Burnt Umbra, Black)
  • Покривни акрилни бои на база на вода
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат со вода,
  • Брзо сушат, со брилијантна мат завршница, отпорни на вода и светлина
  • Погоден за различни подлоги како што се платно, табла за сликање, хартија, карта, дрво итн.
  • Веднаш после употребување да се исчисти опремата со вода

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ