ЧПП

Одговори на најчесто поствувани прашања

Која е цената на испорака?

Сите пратки над 2000 ден. нарачани и доставени на територија на Македонија се бесплатни. За сите пратки под 2000 ден., се плаќа достава од 160 ден.

Кој е начинот на плаќање?

Сите физички лица можат да извршат онлајн плаќање на својата нарачка со користење на кредитна картичка. Правните лица имаат опција плаќањето на нарачката да го извршат со користење на кредитна картичка или преку банкарски трансфер, по уредно доставена про-фактура/фактура.

Кое е времето на достава?

Доставата се извршува во рок од 24 – 48 часа, во зависност од времето на нарачката.

Нарачките примени за време на викенд или државен празник ќе бидат испорачани следниот работен ден.

Колку се безбедни моите податоци?

Bregli.com.mk обрнува големо внимание при собирање, чување и обработка на личните податоци на Корисниците, со добра волја, во насока на добро утврдени, јасни цели и во согласност со Законот за заштита на личните податоци на Република Македонија и други соодветни закони, доколку се работи за таков случај. Во таа смисла, Bregli.com.mk  ги презема сите соодветни технички и организациски мерки за заштита на личните податоци на Корисници од случајно или незаконско уништување, губење, менување, откривање или неовластен пристап.

Дали ќе добијам сметка / фактура за мојата нарачка?

Да. Веднаш по онлајн уплатата ќе добиете потврда за успешна трансакција од Вашата банка. Доколку плаќањето се врши со банкарски трансфер ќе добиете уредна фактура.

Вашата порака

Error: Contact form not found.