Textil Painter set 5x(1-2mm)

890,00 ден

  • Сетот содржи: 5 x Textil Painter 1-2 мм (Yellow 019, Cherry red 031, Dark blue 053, Rich green 067, Black 073)
  • Textil Painter од Marabu: „Модните дизајнери“ меѓу маркерите, за светли текстили
  • Маркери за ткаенина со врв од 1-2 мм за деликатно сликање, контури и пишување
  • Боја на база на вода, идеална за деца од 6 години
  • Отпорни на светлина и може да се пере до 60°C по фиксирање со пегла или во рерна
  • Одлично за комбинирање со Marabu Textil и Marabu Textil plus

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ